haggala-askelin?
Kävelisitkö kauppaan
 
Täällä...
Kuvat: Roifoto
 Viikon parhaat värinät


Useimmilla tanssitunneilla käyminen edellyttää Sesamin jäsenyyttä, joka maksaa tällä hetkellä 15 €/vuosi. Jäsenmaksun suuruus päätetään maaliskuun jäsenkokouksessa. Jos tulet mukaan syksyllä, maksat sen vuoden jäsenmaksusta puolet. 

Sinun ei tarvitse olla vielä jäsen, kun tulet ensimmäistä kertaa tunnille. Jäseneksi liittymiskaavakkeen saat ohjaajalta. Tunneilla saa käydä kerran ilmaiseksi kokeilemassa. 

Kysyttävää? Heitä meitä sähköpostilla sesamry ät luukku.com tai soita 041 712 3561.

Kaikki tanssitunnit pidetään Rovaniemellä uimahalli Vesihiiden musiikkiliikuntasalissa, pääoven viereisestä ovesta portaat ylös toiseen kerrokseen. Pukuhuoneet vasemmalla, käynti musiikkiliikuntasaliin kuntosalin läpi. Osoite Nuortenkatu 11.

Tanssitunnit keväällä 2018

Sesam-ryhmä

Torstaisin klo 20–21


Liity Sesam-ryhmään ja nosta tanssitaitosi aivan uudelle tasolle! Sesam-ryhmä on yhdistyksen oma tanssiryhmä, jonka harjoitukset tähtäävät esiintymiseen esimerkiksi kesän ja syksyn kulttuuritapahtumissa Rovaniemellä sekä itämaisen tanssin tapahtumissa ympäri Suomea.


Ryhmän tanssijat sitoutuvat esiintymään, mutta kaikkiin ryhmän tavoitetapahtumiin ei tarvitse osallistua. Kurssimaksun lisäksi lisäkustannuksia saattaa tulla esimerkiksi esiintymisasun hankinnan/teon kautta tai matkakulujen muodossa.


Kurssin kesto: 25.1.-30.5. (ei tunteja 8.3., 29.3.) Yhteensä 13 x 60 min + 3 x 60 min mahdollisesti ilman ohjaajaa.


Aloituspalaveri: to 19.1. klo 20:30 Vesihiiden muli-salissa. Ota yhteyttä, jos et pääse aloituspalaveriin mutta haluat Sesam-ryhmään.Maksa ja ilmoittaudu 15.1. mennessä, saat 3 € alennusta.

Maksuohjeet saat sähköpostilla sesam ät luukku.com


Alkeisjatkokurssi

Tiistaisin klo 19.15–20.15


Itämaisen tanssin alkeisjatkossa tutustutaan perusliikkeisiin. Tekniikan lisäksi teemme tietenkin myös helppoja tanssisarjoja, joilla pääsee nauttimaan tanssilumosta. Viikkotunnit sopivat erinomaisesti itämaisen tanssin alkeet tanssineille, mutta myös tanssitauon jälkeen kertausta haluaville. Varusteeksi tarvitset mukavat, joustavat vaatteet. Voit tanssia pehmeillä tossuilla tai avojaloin. Lanteille kiedottu kaunis huivi johdattaa tanssin tunnelmaan ja auttaa hahmottamaan lantion liikeratoja


Kurssin kesto: 16.1.-24.4.2018 (ei tuntia 6.3. eikä 27.3.). Yhteensä 13 x 60 min.


Hintatiedot:

76 € / 73 €. Edullisempi hinta 15.1. mennessä ilmoittautuneille ja maksaneille. Huomaa! Molemmat hinnat sisältää Sesamin vuoden 2018 jäsenmaksun.Jatkokurssi 

Torstaisin klo 19–20


Jatkotason tunneilla kehitetään tanssitekniikkaa, opetellaan uutta ja varioidaan jo tuttuja liikkeitä. Aivonystyrät ja tanssilihakset haastetaan pidemmillä askelsarjoilla ja keskitytään siihen, että tanssi näkyy koko kehossa - hiustupsusta sormenpäihin ja aina varpaankärkiin asti. Kirsikkana kakussa kurssilla harjoitellaan uusi ihana koreografia. Anna ihanan Annukka-ohjaajamme temmata sinut mukaan itämaisen tanssin tunnelmaan!Kurssin kesto: 21.9.–14.12.17 (ei tuntia 19.10.). Yhteensä 12 x 90 min.


Hintatiedot: 76 € / 73 €. Edullisempi hinta 15.1. mennessä ilmoittautuneille ja maksaneille. Huomaa! Molemmat hinnat sisältää Sesamin vuoden 2018 jäsenmaksun.