haggala-askelin?
Kävelisitkö kauppaan
 
Täällä...
Kuvat: Roifoto
 Viikon parhaat värinät


Useimmilla tanssitunneilla käyminen edellyttää Sesamin jäsenyyttä, joka maksaa tällä hetkellä 15 €/vuosi. Jäsenmaksun suuruus päätetään maaliskuun jäsenkokouksessa. Jos tulet mukaan syksyllä, maksat sen vuoden jäsenmaksusta puolet. 

Sinun ei tarvitse olla vielä jäsen, kun tulet ensimmäistä kertaa tunnille. Jäseneksi liittymiskaavakkeen saat ohjaajalta. Tunneilla saa käydä kerran ilmaiseksi kokeilemassa. 

Kysyttävää? Heitä meitä sähköpostilla sesamry ät luukku.com.

Kaikki tanssitunnit pidetään Rovaniemellä uimahalli Vesihiiden musiikkiliikuntasalissa, pääoven viereisestä ovesta portaat ylös toiseen kerrokseen. Pukuhuoneet vasemmalla, käynti musiikkiliikuntasaliin kuntosalin läpi. Osoite Nuortenkatu 11.

Tanssitunnit syksyllä 2020

ITÄMAINEN TUNNELMATUNTI

Torstaisin klo 19.00–20.00


Kaikille sopiva viikoittainen annos maailman ihaninta tanssia. Tunti sisältää tekniikkaa ja askelsarjoja.  Voimme ottaa myös helpon koreografian, jos tanssijat haluavat.


Kurssin kesto: 10.9.-3.12.

(ei tuntia 15.10.).

Yhteensä 12 x 60 min.


Hintatiedot: 60 € tai 67,50 € jos maksat jäsenmaksun tällä kurssilla

SESAM-RYHMÄ

Torstaisin klo 20–21


Liity Sesam-ryhmään ja nosta tanssitaitosi aivan uudelle tasolle! Sesam-ryhmä on yhdistyksen oma tanssiryhmä, jonka harjoitukset tähtäävät esiintymiseen esimerkiksi kesän ja syksyn kulttuuritapahtumissa Rovaniemellä sekä itämaisen tanssin tapahtumissa ympäri Suomea.


Ryhmän tanssijat sitoutuvat esiintymään, mutta kaikkiin ryhmän tavoitetapahtumiin ei tarvitse osallistua. Kurssimaksun lisäksi lisäkustannuksia saattaa tulla esimerkiksi esiintymisasun hankinnan/teon kautta tai matkakulujen muodossa.


Tänä syksynä harjoittelemme Bollywood-koreografiaa kappaleeseen Dhoom machale. Voit tulla tunnille uutenakin.Kurssin kesto: 10.9.-3.12.

(ei tuntia 15.10.).

Yhteensä 12 x 60 min.

Hintatiedot: 60 € tai 67,50 €, jos maksat jäsenmaksun tällä kurssilla.

Pakettialennusta


Jos otat useita kurssit, saat toisesta 3 € alennusta/kurssi:


1 kurssi 60 €

2 kurssia 117 €